Skireizen

Een aantal enthousiaste mensen gaat elk jaar met elkaar op skivakantie. Twee leden van onze vereniging organiseren deze reis. De groep bestaat uit mannen en vrouwen in verschillende leeftijden en we verblijven meestal in een 3 sterren hotel. Er wordt geskied op verschillende niveaus. Dus je kunt altijd een groepje of maatje vinden om mee op pad te gaan. Gezelligheid en saamhorigheid staan voorop bij deze skireizen. Elk jaar is er een andere bestemming, de reis vindt plaats in de 3e week van januari en je hoeft geen lid te zijn van Sneeuwfit Zutphen. Maar een goede voorbereiding is natuurlijk het halve werk om te genieten van een heerlijke sportieve skiweek!

Contact en informatie

Als je zin hebt om mee te gaan of eerst meer informatie wilt, hou dan onze nieuwsbrief en deze site in de gaten. Uiterlijk september elk jaar wordt hier de nieuwe reis aangekondigd.

Skireis naar Canazei

Dit jaar (2022) ging de reis naar Canazei in Italië. Een plaats die onderdeel uitmaakt van een prachtig skigebied dat onder andere bekend staat om de mooie Sella Ronde. Op deze pagina lees je het verslag van deze reis en zie je een aantal foto’s.

Verslag skireis van 14 januari tot en met 23 januari naar Canazei?

Een vorige reis ging in 2019 naar Oostenrijk, lees hier door >>