Op onregelmatige tijden verspreiden we een nieuwsbrief.

Kan ik ontvangen nieuwsbrieven ook printen?

Vanzelfsprekend kun je je nieuwsbrief printen.
Hiertoe kun je het beste de webversie van de nieuwsbrief bekijken.
Binnen de eigen browser ga je vervolgens naar het printmenu. Hier kun je van alles instellen, onder meer de grootte en of er wel/geen achtergrondafbeeldingen en -kleuren moeten worden afgedrukt.
Voor wat betreft achtergrondafbeeldingen: standaard laten browsers bij het printen van een webpagina alle achtergrondkleuren en – motieven weg. Als je het printen van achtergrondkleuren van de browser wel mogelijk maakt, krijg je de nieuwsbrief goed geprint.

Onderstaand een link naar de meest actuele nieuwsbrief van onze vereniging.

Nieuwsbrief September aankondiging wintertrainingen

 

Beste leden,

Graag jullie aandacht voor nog wat nagekomen berichten!

 

Gezamenlijke kick- off Winterfit

In de week van 18 september beginnen onze trainingen weer. Vertel ook eens aan familie en/of vrienden hoe leuk het is om bij Sneeuwfit te trainen en neem hem of haar mee naar de kick-off Winterfit op a.s. zaterdag 23 september!

Reanimatiecursus op 8 november
Vroeger waren we gewend dat er voor sneeuwfitleden een aparte reanimatietraining werd gegeven in het Gelre ziekenhuis. Dat is echter niet meer zo. Je kunt je nu opgeven bij de Stichting Hartreanimatie Zutphen e.o. voor een training. Maar omdat het wel zo gezellig is om samen met een aantal Sneeuwfitters een training te volgen, stellen we voor dat op woensdag 8 november te doen. Je moet jezelf daarvoor wel opgeven via de website https://hartreanimatiezutphen.nl .
Deze lessen van circa 1,5 uur worden net als het vorig seizoen gegeven in:

’t Warnshuus Dreiumme 43
7232 CN Warnsveld
(om 19.30 uur via de hoofdingang bibliotheek aan de Runneboom)

Een nieuwe les kost 30 euro en een herhalingsles 18,50 euro. De meeste zorgverzekeraars vergoeden de kosten van de reanimatiecursus. Als bestuur hopen we dat weer een aantal leden zich aanmeldt voor de reanimatietraining want het is zeker belangrijk dat er binnen de groepen mensen zijn die kunnen reanimeren!!

Skireis 2024

Ook in 2024 wordt er weer een skireis georganiseerd door een aantal enthousiaste mensen van onze vereniging. Het skigebied is dit keer Folgarida, Marilleva, Pinzolo en Madonna di Campiglio op 1.300 tot 2.900 meter hoogte. In 2019 ging de skireis ook hiernaartoe. Wil je een idee krijgen hoe zo’n reis eruitziet kijk dan hier.
Opgeven kan tot 15 oktober.

Klik hier voor meer informatie.

Voor meer informatie of aanmelding kun je gebruikmaken van onderstaande knoppen.