Skireis 12 januari tot en met 21 januari 2024 in Hotel Fantelli – Folgarida (gebied Madonna di Campiglio) Dolomieten – Italië

, Ook dit jaar wordt er weer een skireis georganiseerd door een aantal enthousiaste mensen van onze vereniging: een reis naar Folgarida.
Hier zijn we in 2019 ook geweest. Kijk voor het enthousiaste verslag hier.
Het skigebied is Folgarida, Marilleva, Pinzolo en Madonna di Campiglio op 1300 tot 2900 meter hoogte.

Vanuit het Hotel Fantelli – Folgarida hoef je alleen maar de weg over te steken om op de piste te komen die (uiteraard) bij een lift eindigt. Het hotel ligt dicht bij een eenvoudige dalafdaling, dus bijna tot in de skikelder op de latten! TripAdvisor reikte een Certificaat van uitmuntendheid uit aan dit hotel. Er is een goede verbinding met Madonna di Campiglio, het meest bekende dorp in de omgeving.

Totaal km pistes, aaneengesloten gebied: 150 km
Eenvoudig 33%  50 km
Gemiddeld 44%  67 km
Moeilijk 22%  33 km

Het restaurant
Een smakelijk, stevig ontbijt in de ochtend en heerlijke regionale en mediterrane gerechten tijdens het diner zullen jullie ten volle laten genieten van alle verrukkelijke producten van Trentino. Het hotel staat bekend om de uitstekende keuken en de heerlijke wijnen, verleidelijke zoetigheden en heerlijke lokaal gedistilleerde grappa.

De bar
Een gezellige en gastvrije omgeving waar gasten na een leuke dag op de hellingen van Folgarida-Madonna di Campiglio kunnen ontspannen. Of de perfecte plek om de avond in een vrolijke sfeer af te sluiten.

Wellness
Verwen jezelf! Na een lange dag in de buitenlucht, gun jezelf de welverdiende rust in het wellnesscentrum van het hotel. Ontspanning en warmte zijn de perfecte combinatie om je dag op de best mogelijke manier af te sluiten. We kunnen gebruikmaken van de Finse sauna, het aromatische stoombad, de belevenisdouche, de hydromassage met een waterval en de ontspanningsruimte.

De kamers
De kamers zijn comfortabel en gezellig ingericht, voorzien van een tv en eigen badkamer. Sommige kijken uit op de Dolomieten. Je wordt verzocht op het reserveringsformulier aan te geven naar welk bedtype je voorkeur uitgaat. We hebben een optie kunnen nemen op een beperkt aantal eenpersoonskamers, wat in Italië best lastig is.

Reis en prijs
Vertrek vrijdagavond 12 januari uit Zutphen, retour Zutphen zaterdagavond 20 januari uit Folgarida.
Verzorging halfpension, van ontbijt op zaterdag 13 januari tot en met diner op zaterdag 20 januari voor vertrek
Skipas 7 dagen, zondag tot en met zaterdag, zit bij de prijs in.

Prijs per persoon € 1280,- incl. bijdrage SGR en Calamiteitenfonds
Extra voor eenpersoonskamer € 175,-
8 ste dag skipas € 35,-
Ter plaatse nog te voldoen toeristenbelasting.

Reis wordt georganiseerd i.s.m. reisbureau Interlodge, wij (Ad en Rinus) zijn slechts intermediair.

We hebben een optie op een aantal kamers tot en met 15 oktober, hierna opgave alleen in overleg.
De eenpersoonskamers zijn alleen op aanvraag beschikbaar.

Maak gebruik van het aanmeldingsformulier en geef je zo spoedig mogelijk op maar in ieder geval voor 15 oktober. Stuur je aanmelding aan zowel Ad als Rinus, dit om misverstanden te voorkomen.