Nazomerloop in Joppe

Op zaterdag 11 september 2021 organiseert vereniging Sneeuwfit Zutphen e.o. samen met restaurant De Zevensprong, Het Bosrestaurant Joppe en René Vos Outdoors en Sport de Nazomerloop voor wandelaars en hardlopers. De start is tussen 11.00 en 12.00 uur in Joppe. (Homepage)

Wandelen en hardlopen

De Nazomerloop bestaat uit 2 routes van 5 kilometer voor zowel hardlopers als wandelaars. Geniet van de fluitende vogels in het bos en de mooie zandpaden en plekjes op de heide. Onderweg kom je onze enthousiaste trainers tegen die je nog even extra uitdagen met sportieve oefeningen. Na afloop van de wandel- en hardloopsessie staat er bij beide restaurants een consumptie voor je klaar. Ook zal er een bus van het Zwitserse merk On zijn met verschillende Cloud wandel- en hardloopschoenen om te bekijken en te proberen.

Opgeven

Bij vertrek krijg je een routekaart en voor de hardlopers staat de route ook aangegeven. De kosten zijn € 5,- . Houd deze website in de gaten want hier kun je je binnenkort aanmelden voor deze mooie loop.

Gratis proeflessen

Alle deelnemers mogen gebruik maken van drie proeflessen bij de start van ons nieuwe sportseizoen een week later op 18 september 2021. Hopelijk mogen we je verwelkomen op zaterdag 11 september a.s.