Midzomerloop in Joppe

Op zaterdag 19 juni 2021 organiseert vereniging Sneeuwfit Zutphen e.o. samen met restaurant De Zevensprong, Het Bosrestaurant Joppe en René Vos Outdoors en Sport de Midzomerloop voor wandelaars en hardlopers. De start is tussen 11.00 en 12.00 uur in Joppe.

Wandelen en hardlopen

De Midzomerloop bestaat uit 2 routes van 5 en 10 kilometer voor zowel hardlopers als wandelaars. Geniet van de fluitende vogels in het bos en de mooie zandpaden en plekjes op de heide. Onderweg kom je onze enthousiaste trainers tegen die je nog even extra uitdagen met sportieve oefeningen. Na afloop van de wandel- en hardloopsessie staat er bij beide restaurants een consumptie voor je klaar. Ook zal er een bus van het Zwitserse merk On zijn met verschillende Cloud wandel- en hardloopschoenen om te bekijken en te proberen.

 Opgeven

In verband met de coronamaatregelen werken wij tijdens de Midzomerloop met tijdsloten. De begintijden liggen tussen 11.00-12.00 uur en om de 5 minuten vertrekken er groepjes van maximaal 4 deelnemers. Bij vertrek krijg je een routekaart en voor de hardlopers staat de route ook aangegeven. De kosten zijn € 5,- .
Alleen contante betaling mogelijk bij aanvang!!

Start 5 & 10 km wandelaars: Bosrestaurant Joppe, Joppelaan 100 in Joppe.

Start 5 & 10 km hardlopers: Restaurant de Zevensprong, Dortherdijk 6 in Joppe.

Je kunt je inschrijven viadeze link  / of scan de QRcode

Gratis proeflessen

Begin de zomer lekker fit en maak kennis met onze gezellige vereniging. Alle deelnemers mogen gebruik maken van drie proeflessen bij de start van ons nieuwe sportseizoen in september 2021.

Hopelijk mogen we je verwelkomen op zaterdag 19 juni!

Geef je snel op! Want vol = vol.