Lentefit (aangepast i.v.m. Covid 19)

Beste Lentefit deelnemer,

We zijn superblij dat we van de gemeente Lochem groen licht hebben gekregen om te starten met de Lentefit training 2021. We beginnen, wel in wat aangepaste vorm, op zaterdag 24 april.
De laatste trainingen zijn in het weekend van 26 en 27 juni.
Door corona zijn ons een aantal beperkingen opgelegd, waardoor we noodgedwongen een aantal aanpassingen aan de trainingen hebben moeten maken.
Lees verder wat dit betekent en hoe je je kunt aanmelden.

Aangepaste training
We lopen in vaste groepen van vier personen over een door de trainers vooraf vastgesteld parcours per training. Bij de start maakt de trainer (of een bestuurslid) ter plekke viertallen op basis van aankomst. Er vertrekt elke 5 minuten een viertal om zo gedurende de training een afstand te houden tussen de groepjes van 500 meter. Daarnaast is het belangrijk om binnen de groep nog steeds 1,5 meter afstand te houden.

Wanneer
Op dinsdagavond en zaterdagochtend trainen zowel Nordic walking/Sportief wandelen als de Lentefit hardloopgroep. Beide groepen lopen een verschillend parcours. Op zondagochtend traint enkel de Nordic walking groep. Alle groepen hebben in principe twee trainers. Het parcours is zo opgesteld dat je onderweg van de trainers instructies krijgt. Daarnaast ga je onderweg nog zelfstandige oefeningen doen met instructies op de bordjes.

Tijd en plaats
In het schema (Klik hier) zie je de starttijden en de plekken van waar gestart wordt.

Kosten en opgave
De effectieve lestijd bedraagt zoals altijd een uur. De kosten voor deze Lentefit training zijn 40 euro. Als je mee wilt doen, meld je dan zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 22 april aan via dit aanmeldformulier
Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Paul Huisman: humaram19@gmail.com

We hopen jullie weer te zien bij de verschillende trainingen.