Nieuwe secretaris voor het Bestuur

Even voorstellen…. Elze van de Wetering

Lieve mensen,

Jullie zien mij wekelijks op de zaterdagochtend in de Snowwalk-groep van Bianca en Jarno. Ik ben sinds 1999/2000 lid van Sneeuwfit Zutphen e.o. met als doel om enkel- en kniebanden te verstevigen. En dan het liefst buiten in de frisse lucht. Door mijn werk als HR-adviseur (tegenwoordig bij machinefabriek SafanDarley BV in Lochem) zit ik veel.
Bovendien geeft bewegen een fit en energiek gevoel. Door ons wekelijks uurtje wandelen mét oefeningen op zaterdag, worden spieren en bloedsomloop gestimuleerd. Dit heeft zowel op de korte als op de lange termijn een goed effect op ons lichaam. Als ik dit schrijf zitten we weer in een lockdown, ook dan is bewegen belangrijk ook al is het niet in groepsverband.
In mijn vrije tijd mag ik graag met mijn hobby genealogie (stamboomonderzoek) bezig zijn. Kijk maar eens op www.familievandewetering.nl .

Voor de komende 3 jaar ben ik jullie secretaris en hoop dit op goede wijze uit te voeren. Jullie kunnen mij of het bestuur bereiken middels info@sneeuwfit.nl.
Dus heb je goede ideeën of suggesties schroom niet om ons per mail óf persoonlijk tijdens de trainingen te benaderen.