Welkom Trainingen Aanmeldingen Informatie Jaarkalender Nieuws Bestuur Archief Sponsors Links Contact
   
  Introductie
   
  Wat biedt de NSkiV
   
  NSkiV:
meestgestelde vragen
   
  Pisteregels
   
 
   
   
 
 
 
Lidmaatschap NSkiV
 
De vereniging is aangesloten bij de overkoepelende sportbond en serviceorganisatie de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV), die de belangen behartigt voor alle wintersporters. Onze vereniging heeft baat bij deze aansluiting wegens diverse doeleinden zoals communicatie- en promotiedoeleinden, adviezen, mogelijkheden voor subsidies en participeren bij projecten (zoals 'SneeuwFit 2.0' en 'Wintersport begint in Nederland').
Meegaan met de vernieuwing van SneeuwFit 2.0 gaf ons de mogelijkheid om onze trainers bij te scholen en nieuwe materialen te verkrijgen en 'Wintersport begint in Nederland' brengt ons meer landelijke bekendheid.
Omdat wij als vereniging zijn aangesloten bij de NSkiV ontvangen alle leden van onze vereniging automatisch een lidmaatschapspas van de NSkiV. Het kan ook zijn dat u naast het lidmaatschap bij onze vereniging zelf ook nog een lidmaatschap bij de NSkiV hebt afgesloten voor de reisverzekering of voor de Wintersport Magazines die u dan ontvangt. In dat geval bent u al hoofdlid van de NSkiV en krijgt u € 15,25 korting op de contributie, omdat wij voor hoofdleden geen afdracht hoeven te doen aan de NskiV.
Hebt u geen reisverzekering lopen of ontvangt u geen magazines thuis dan bent u alleen clublid.
Toch krijgt iedereen, of u nu club- of hoofdlid bent, een NSkiV pas waarmee u direct korting kunt behalen.
Lees hierover meer op http://www.wintersport.nl/shopenvoordeel.
Uitgebreidere informatie kunt u vinden via de meestgestelde vragen.