Sneeuwfit zutphen
 
  archief pagina basis
   
   
   
   
   
   
   
 
 
DIGITALE ALV 15-11-2020
 

In tijden van corona met een gedeeltelijke lockdown is vergaderen met een grote groep geen sinecure. Toch was het noodzakelijk dat onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering nog dit kalenderjaar op de een of andere manier doorgang zou vinden. Sneeuwfit Zutphen staat bekend om zijn inventiviteit en flexibiliteit en dus werd ook dit varkentje gewassen.
De live-versie van de ALV veranderde in een digitale bijeenkomst; de eerste algemene deliberatie per computerverbinding.

En zo kon het gebeuren dat de aanwezigen thuis voor hun computer zaten om in te loggen via Google Meet. Kopje koffie erbij en vergaderen maar. Het hoofd van voorzitter Albert Wieken verscheen op het beeld, terwijl je ook kon zien wie verder van de partij was.

 
De overige leden waren ver weg, maar toch dichtbij. We waren alleen, maar toch samen. De één keek vanuit de huiskamer, de ander vanuit de keuken, terwijl er ook iemand tussen de sterren werd gespot. Althans, zo wilde het achtergrondbeeld ons doen geloven. Het bleek de kersverse nieuwe penningmeester, die zich – met een beetje fantasie - in de zevende hemel bevond…

De leden van Sneeuwfit Zutphen hebben inmiddels per mail een verslag van de vergadering ontvangen. Desondanks is het goed om nog eens te vermelden dat met een grote meerderheid van stemmen positief werd gereageerd op het gevoerde financiële beleid van verenigingsjaar 2019/2020, de begroting van seizoen 2020/2021 en het niet aanpassen van de statuten.
Bovendien werd ingestemd met twee veranderingen in het bestuur: Gerda Rutgers volgt Marieke Buiten op als pr-coördinator en Rob Feith neemt de fakkel als penningmeester over van Ben van Duren.

De leden van het bestuur beviel het thuis overleggen zo goed dat enkele dagen na de ALV de eerste digitale bestuursvergadering een feit was.