Sneeuwfit zutphen
 
  archief pagina basis
   
   
   
   
   
   
   
 
 
 
Winter seizoen 2017 / 2018. Afsluiting 24 - 03
 
Als afsluiting van het wintertraining seizoen verzamelden alle lopers, wandelaars en nordic walking liefhebbers zich dit keer in de fraaie omgeving van kasteel Vorden.
Nadat we de jarige Rob hadden toegezongen ging iedere groep richting het kasteel.

Voor het eerst sinds weken troffen we een heerlijk zachte, ontdooide bosgrond aan onder onze wandel- en hardloopvoeten. Een genot voor onze knieƫn. Ook de koude oostenwind was verdwenen en de lente lijkt nu dus echt in aantocht. De timing van de afsluiting van het winterseizoen kon niet beter. Met ons gezicht af en toe lekker warmend aan de stralen van de lentezon werd het een heerlijk actief ochtend uurtje in de buitenlucht. De wandelgroep combineerde het nuttige met het aangename door gelijk te ploggen. Het was immers ook nog landelijke opschoon dag.
Het bos bij kasteel Vorden zo ook nog schoner achterlatend dan het werd aangetroffen!
Dubbel winst, wij genieten niet alleen van de natuur maar de natuur heeft zo ook nog wat aan de bezoekers. Nadat onze trainers ons allemaal langs het romantische knopenlaantje hadden geleid en we onze diverse rek- en strek oefeningen weer hadden volbracht, liepen we terug naar hotel Bakker waar de sneeuwfitvereniging ons trakteerde op koffie met een echte Vordense zwanenhals.
Een zeer geslaagde en gezellige afsluiting van het winterseizoen.