Sneeuwfit zutphen
 
  archief pagina basis
   
   
   
   
   
   
   
 
 
Toch nog zonnige Herfstloop
 

Voor de 12de keer werd er weer een Herfstloop georganiseerd, deze keer op zondag 12 november. Vanuit Exel had Luc Buiten door de bossen rond en op het landgoed Ampsen weer een fraaie route uitgedacht. Op de voorafgaande vrijdag hadden hij en Ben van Duren in de stromende regen de route uitgezet.

Start bij De Mölle
Gestart werd zondagmorgen vanuit de Brasserie De Mölle in Exel. Onderweg stonden Marieke Buiten, Gerard Kamps met Jelle en Maartje Schuringa klaar met Glühwein, water, thee, appels en bananen. Er was weer een kraampje opgezet, deze keer geflankeerd door de camper van Jelle en Maartje. Voor het geval dat het wat fris zou worden, konden ze daar de uurtjes relaxed doorbrengen.

Toch nog zon
Gezien de slechte weersvoorspellingen, waren we blij met de opkomst. 25 deelnemers konden ervaren dat het allemaal behoorlijk mee viel met het weer. Op een kwartiertje na was het helemaal droog en kwam zelfs de zon nog te voorschijn.

Goede doel
Het batig saldo, afgerond op € 50, -, is overhandigd aan de penningmeester van de vereniging met de opmerking dat het een mooi gebaar is als de vereniging dit bedrag verdubbelt en daarna overmaakt aan het goede doel: KNGF Geleidehonden.