Sneeuwfit zutphen
 
  archief pagina basis
   
   
   
   
   
   
   
 
 
>  
De goede weg?
 
Zaterdag 25 juni was alweer de afsluiting van onze lentetraining. Vonden we dat leuk of niet? Tuurlijk vonden we dat leuk. De trainers hadden zoals altijd weer iets bijzonders bedacht. Om 9.00 uur moesten we verzamelen bij het Wapen van Heeckeren. Van alle kanten stroomden de Sneeuwfitters toe. Vervolgens ging iedereen met zijn/haar eigen groep de Hummelose bossen in. Tijdens de training waren er verschillende stellingen waarbij we twee keuzes hadden, is het waar of is het niet waar. We moesten zelf onze punten bij houden. Tja,… daar zijn we natuurlijk niet zo goed in. Omdat we altijd gewend zijn een uur lang te doen wat de trainers ons opdragen. Dus wie de winnaar is ….? Jody in ieder geval niet, want zij was op vakantie. Maar ach, wat maakt het uit. De grootste vraag was de hele ochtend; zitten we op de goede weg of niet?
Uiteindelijk kwamen we weer met z’n allen terug bij het Wapen van Heeckeren en werden we beloond met koffie/thee en een lekker stuk appeltaart met slagroom!
Het was zoals altijd een gezellige laatste training.
Iedereen een fijne vakantie en op 24 september starten we met de wintertraining. Maar zolang hoef je natuurlijk niet te wachten want er zijn altijd doorlopers op de zaterdagmorgen om 9.00 uur en op dinsdagavond om 19.30 uur bij De Zevensprong!