Sneeuwfit zutphen
 
  archief pagina basis
   
   
   
   
   
   
   
 
 
 
Welkom Gea in het bestuur!
Op vrijdagavond 6 november tijdens de Algemene Ledenvergadering is Gea Schuppert toegetreden tot het bestuur van onze vereniging.
Gea neemt de functie van secretaris over van Henriëtte Wierink. De ALV bedankte Henriëtte en Gerda Boelaars, als bestuurslid PR, voor al het bestuurswerk dat ze de laatste jaren gedaan hebben. Helaas is er voor Gerda nog geen vervanger gevonden. Dus ... heb je nog wat tijd over en wil je je steentje bijdragen aan deze leuke vereniging, meld je dan aan bij één van de bestuursleden. Het werk valt best mee want je hebt een leuke PR-commissie achter je staan, die je veel werk uit handen neemt.

Verder kwamen de gebruikelijke agendapunten aan de orde waaronder de financiën. Onze penningmeester Gerard Kamps had weer goed zijn best gedaan en zowel de kascommissie (als Maarten) konden geen foutje ontdekken. Maarten Bonder stelde wel zich spontaan beschikbaar als nieuw lid voor de kascommissie.

Na afloop van het officiële gedeelte gaf Nelleke Bosch, Physician Assistant in het Gelre Ziekenhuis en fervent snow-boardster een interessante en leuke presentatie over sportblessures. We weten nu allemaal weer waarom het zo belangrijk is om goed getraind aan de wintersport te beginnen.
Met een gezellige glaasje werd deze goedbezochte ledenvergadering in De Kas afgesloten.