Sneeuwfit zutphen
 
   
  archief pagina basis
   
   
   
   
   
   
 
 
 
Sneeuwfit Golftoernooi
 
 
Op een onstuimige zaterdag verzamelden elf sneeuwfitters zich al vroeg bij de Keppelse Golfclub voor het vierde Sneeuwfit Golftoernooi. De organisatie lag dit jaar in handen van Wil Schreutelkamp en Gerda Boelaars. Ondanks de festiviteiten in Hoog-Keppel was het clubhuis gelukkig nog per auto bereikbaar. Bij de koffie met de lokale specialiteit hummelkoek, maakte Wil de indeling van de vier flights bekend. Nog even wachten tot de ergste regen voorbij was en daarna gingen we de baan in. Het werd een gezellige wedstrijd over een hier en daar drassige baan, af en toe onderbroken door een hoosbui, maar soms scheen gelukkig ook de zon. Na vij uur was iedereen weer binnen, meer of minder nat, meer of minder moe.
Na de warme douche en een drankje was het tijd voor de uitslag.
De neary (bal dichtst bij de vlag na de afslag) werd gewonnen door Nico Drost. De longest (verste bal vanaf de afslag) werd bij de dames gewonnen door Wil Schreutelkamp en bij de heren door Albert Wieken. Zij kregen een doosje golfballen als prijs.
Mieke van Galen mag zich winnares noemen van het Sneeuwfit Golftoernooi en kreeg een mooie fles wijn en de fraaie wisseltrofee uitgereikt. Ben Kupers had evenveel punten, maar werd na countdown tweede en kreeg een doosje golfballen.
De dag werd afgesloten met een late lekkere lunch in het clubhuis van de Keppelse.
De datum voor volgend jaar is al gepland: zaterdag 3 september bij de Lochemse golf- en countryclub De Graafschap. Alle golfende sneeuwfitters zijn dan weer van harte welkom!
 
Op de groeps foto alle deelners: Van links naar rechts:
Ben Kupers, Mieke van Galen, Johan Jacobs, Luc Buiten, Gerda Boelaars, Harry Leenen, Nico Drost, Albert Wieken, Jody Hagenbeek, Obe Posthumus, Wil Schreutelkamp.